A rádió minden nap délután, 18.00-tól vár műsoraival!

A hallgatáshoz Winamp szükséges!

A Szent István Egyetem pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy olyan tartalmú és hangvételű jelmondatot találjunk, amely méltó módon népszerűsíti az egyetem mind a 7 karát.

A nyertes pályázó a dicsőségen túl 50 000 Ft értékű LIBRI ajándékkártyát is elnyer!

2011. december 9-ig várjuk a kreatív ötleteket az egyetem hallgatóitól, munkatársaitól!

 

Részletes pályázati feltételek

A pályázat célja: olyan tartalmú és hangvételű jelmondat megtalálása, amely méltó módon népszerűsíti az egyetem mind a 7 karát.

A pályázat részvételi feltételei: A pályázaton életkortól, lakóhelytől függetlenül olyan magánszemélyek vehetnek részt, akik a Szent István Egyetemmel hallgatói jogviszonyban vagy munkaviszonyban állnak. Pályázónként maximum 3 szlogen küldhető be.

Formai követelmények: A beküldött szlogen szóközökkel együtt maximum 60 karakter lehet. A szlogeneket kizárólag e-mailben lehet megküldeni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre. A nevezéshez kérjük feltüntetni az alábbi adatokat:

  • a pályázó neve
  • jogviszonya (hallgatói jogviszony/munkaviszony)
  • címe
  • telefonszáma
  • e-mail címe

Elnyerhető díj: 50.000 Ft értékű LIBRI ajándékkártya.

Beküldési határidő: 2011. december 9.

A pályázat elbírálása: A pályázatot a Szent István Egyetem rektora által kijelölt bizottság 2011. december 20-ig bírálja el. Amennyiben különböző pályázóktól azonos szlogen érkezik a pályázatra, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre először beérkező pályázatot vesszük csak figyelembe.

A nyertes szlogennel a Szent István Egyetem szabadon rendelkezik, azt korlátozás és a meghirdetett díjon kívüli egyéb ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja, átdolgozhatja.

A Szent István Egyetem nem köteles eredményt hirdetni, tehát a pályázatot eredménytelennek is nyilváníthatja.

Forrás: www.szie.hu

Módosítás: (2011. december 04. vasárnap, 15:09)