A rádió minden nap délután, 18.00-tól vár műsoraival!

A hallgatáshoz Winamp szükséges!
BelépésEgy műsor azoknak, akiknek teke van a hócipőjük az igazi mai slágerekkel, és igényes elektronikus zenét szeretnének hallgatni. Komoly Mix, a Lesz Rádió csütörtök esti mix műsora 18:00-20:15-ig.
A lemezjátszók mögött DJ San és Deejay Krüge®, kiknek mixei nem csak a rádióban, de különböző SZIEs rendezvényeken és bulikon is hallhatóak. Sanhoz a deep, tech és minimal house áll a legközelebb, míg Krüge® legtöbbször a classic house bakelitei közül válogat. Persze ha buliról van szó, pörgetünk a mai main streem zenék közül is, és előfordul, hogy techno, funky, disco, progressive house, drum'N'bass és break lemezek is előkerülnek, csak hogy ne legyen túl egyhangú a felhozatal.
A mixet általában San kezdi, a második órában pedig Krüge® tereli a 1210-eseket. Nálunk a lényeg a zenén van, de azért a mikrofont is ki szoktuk nyitni és beszámolunk az elmúlt hét eseményeiről, party infókkal szolgálunk és persze a hallgatók hozzászólásait is szívesen beolvassuk, illetve ha módunk van rá akkor kéréseket is teljesítünk.
Mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe a www.facebook.com/leszradio illetve a www.facebook.com/deejaykruger oldalakat, ahol értesülhettek a műsorunkkal illetve a rádióval kapcsolatos legfrissebb hírekről. E-mailen lehet zaklatni a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen, illetve az archív adások a www.mixcloud.com/deejaykruger oldalon elérhetőek.
Hallgassátok TI is a Komoly Mix-et a Lesz Rádión!

Deejay Krüge®

 

Komoly Mix archív adások, track listák, letöltések

Hamarosan új adásokkal jelentkezünk, mixekért és infoért keress minket a facebook-on:

http://www.facebook.com/deejaykruger

http://www.facebook.com/leszradio

Régi adások, mixek itt hallgathatók meg:

http://www.mixcloud.com/deejaykruger/