A rádió minden nap délután, 18.00-tól vár műsoraival!

A hallgatáshoz Winamp szükséges!
BelépésIfigödöllő - Hírcsatorna

STÁBRÓL SZÉP FOTÓ káming szún

1985.03.13 –án születtem, így maga a tény hogy megengedjem magamnak, hogy babonás legyek már eleve ki volt zárva az életemből. A közép sulis éveket a Premontrei gimnáziumban töltöttem.
Manapság sok Misztrált hallgatok, de az igényes elektronikus zene mellett kedvelem a filmzenéket is.

Ha enni kell Pizza, ennyi.
Szabadidőmben zenéhez közeli dolgokkal foglalatoskodom, vagy eszek, esetleg a barátaimmal beszélgetek, sokat, vagy ezeket mind párhuzamosan. Ezeket gyakorta filmnézéssel fűszerezem.
Ha, nagy leszek egyszer, akkor leszek a legkisebb.
Na, nézzük csak, van otthon egy madárpók, ő szőrös kissé, de azért aranyos, emellett még van két gekkó, ők nem szőrösek. Illetve, fel-fel bukkan néha egy macska, asszem ő is szőrös

 

Sziasztok! Hegedűs Csabának hívnak, elsőéves természetvédő vagyok a SZIE Gödöllői részlegén. A zene lételemem, amikorcsak tehetem, hallgatom, mivel játszani sajnos nem tudom… Többen mondták már, hogy igen jó és igényes a zenei ízlésem, ezért is mertem elkezdeni a műsorvezetést egy zenei rádiónál. Ha szeretnéd, teszteld le te is: kedd esténként 18 órától kattanj a leszradio.hu-ra, és fülelj! Szeretek még túrázni és nevetni.

 

Főni

Mint ahogy az evolúció jelen szakaszában szokásos, úgy pottyantam a világra. Majd hosszú göröngyös úton sok tanulással némi szerencsével, de a rádiózás valamilyen formájával állandó kapcsolatban, mostanság szabadidőm legnagyobb részében okoskát játszom a LeszRádiónál.

 

>Krieger Norbert vagyok alias Deejay Krüge®. 1986 október 9-én születtem Budapesten. Tanulmányaimat 1993 szeptemberében kezdtem a Kép Utcai (ma Czimra Gyula) Általános Iskolában. 2001-től 2006-ig a Békésy György Posta-és Távközlésforgalmi Szakközép Iskola diákja voltam, 2005-ben itt érettségiztem. Egy év Műegyetemi kitérő után 2007-óta a gödöllői Szent István Egyetemen folytatom a tanulmányaimat a Gépészmérnöki kar Gépjárműtechnika szakán. Azt még nem tudom, mit kezdek magammal ha végzek, az álmom, hogy egy restauráló műhelyben tevékenykedjek, mivel rajongok a veterán autókért, mozdonyokért).

Az érdeklődésem másik tárgya a zene, ami már kiskorom óta foglalkoztat. Általános iskolás koromban az akkor divatos zenék mellett jazz-t és funk-ot is hallgattam, 7 évig énekkaros voltam, 2 évig furulyáztam, 5 évig jazz gitározni tanultam.

12-13 éves koromban kezdtem el suli disco-ba járni, ami nagyon tetszett, ekkortájt ismerkedtem meg az elektronikus zenével is. Sokat hallgattam rádióban mixeket, akkor döntöttem el, hogy lemezlovas akarok lenni. 2001-ben kaptam egyik barátomtól a MixVibesPro3.0 DJ szoftvert és próbálgattam összerakni a zenéket, ahogy azokat akkori példaképeimtől: DJ Jovántól, Lauer Krisztiántól, DJ Budaitól, Sterbinszky-től valamint Tommyboy-tól hallottam. A külföldi DJ-k is nagy hatást gyakoroltak rám, mint például: Danny Tenaglia, John Digweed, Carl Cox és a Masters @ Work.

Középiskolában már saját rádió műsorom volt Music Factrory névvel minden héten, ahol a tanárok és diákok idegeit borzoltam. 2002-ben a műsor nevét Komoly Mix-re módosítottam, és az otthon felvett mixeimet forgattam kazettán. Sajnos a stúdió technikája nem engedte meg, hogy élőben keverjek. Műsoraimban nem csak house-t, hanem trance-t, techno-t, drum ’N’ bass-t, reggae-t és funky-t is kevertem. Suli diszkókon mostmár mint DJ jelentem meg.

2007 táján egyre elégedetlenebb lettem a club zenék hangzásával, ami odáig fajult, hogy most már csak szinte a régi kedvenceimet hallgatom, új zenéket nem is nagyon szerzek be, egyszerűen ami nem tetszik azt nem játszom. A kedvenc producereim voltak pl.: a Groove Armada, az Underworld, Bob Sinclar, Axwell valamint Timo Maas. 2009 nyarán megvásároltam első DJ felszerelésemet: egy 4 csatornás Vestax keverőt, 2 Reloop lemezjátszót és lemezeket. Ma már több mint 250 db bakelitem van, de azért még előfordul, hogy számítógéppel is kevergetek.

2009 februárja óta tagja vagyok a Lesz Rádió stábjának, ahol immáron élő mix műsorral jelentkezem a szorgalmi időszakban minden héten, és esetenként a vizsgaidőszakban is csütörtök este fél 7-től. Ezen kívül fellépője vagyok az egyetemi rendezvényeknek, játszottam már a Club Katlan-ban, a Trafó-ban és a Hegyalja fesztiválon is. 2009 áprilisában a Mix8 TV jóvoltából egy videóm is felkerült a világhálóra: http://mix8tv.com/video/dj-krueger

Az egyetemi tanulmányaim miatt nincs túl sok időm kedvenc időtöltésemre, a zenélésre, de remélem később ez másképp lesz és hallotok még rólam.

 

Népjólléti és közhangulatokért felelős menedzser

 

88as évjáratú egyetemi teendőit végző diák, aki közel 4 éve dolgozik a rádióval együtt :) Próbálok résztvenni mindeféle esemény szervezgetésében és igyexek javaimmal szolgálni a rádió érdekeit. Ezen felül DJként dolgozok még a rádiónál és kisebb nagyobb clubbokban. Imádom a pörgős hangulatú zenéket. Próbálkozom megmutatni az embereknek hogy mik az újak amiket szeretni fognak később és persze a régebbi slágereket és jó zenéket sem vetem meg. Hirtelen ennyi :)


Üdv: Badrick

 
Helou Mindenkinek, Sebestyén Eszter vagyok, a SZIE első éves bagolymániás-rockzeneimádó-csoki függő, elkötelezett-zöld és hippi-rainbow warriortermészetvédelmi mérnöke.'92-ben születtem, eddig minden a terv szerint haladt, ovi, suli, gimi, fősuli és most a SZIE egyetemi padját koptatom, 2014 január óta hallhatjátok a hangom a Van benne kakaó című műsorban, Hegedűs Csabi mellett. Védjegyem a stressz labda és hogy sokat bakizok. Ha szeretnétek megismerni, találkozzunk minden kedden 6-tól a lesz rádión!

 

 

A SZIE mechatronikai mérnök szakán küzdök lelkesen a diplomámért. :D Az audiovizuális képzés elvégzése után csatlakoztam a rádió csapatához 2006-ban. Azóta vezetek műsort és segítem a rádió munkáját, ahol csak tudom. Eddigi műsoraimban főként a jamaicai zenekultúrát boncolgattuk Szirmai Tomi kollégámmal több éven keresztül. Idén szeptembertől szakít a kötöttségekkel mind zeneileg mind tartalmilag egy teljesen új műsort, alkottunk Tóth Dáviddal, Sóder címmel.

 

 

Sziasztok!

1991.02.14-én születtem Szentesen (egyszerre van a szüli- és névnapom huhhú!) 2012 óta tanulok a SZIE-n, Kommunikáció és médiatudomány szakon. Terveim szerint Marketing MSc-n folytatom tanulmányaimat.

Hétfő esténként 18:00-20:00 találkozhattok velem és műsorvezető társaimmal, Violával és Debivel a „Hétfő esti Kedd este” névre hallgató műsorunkban. Műsorunkban helyet kapnak az egyetemünkkel kapcsolatos hírek, információk továbbá azokat a zenéket játszuk, amiket ti kértek tőlünk.

Ha bármi kérdésetek, óhajotok, sóhajotok van akkor keressetek meg facebookon, műsoridőben kukucskáljatok be hozzánk a stúdióba (B porta mellett) vagy dobjatok egy e-mailt: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. – de mindenek előtt lájkoljátok a Leszrádió facebook oldalát  ;)

a viszont HALLÁSRA,
Bálint

yo o/

 

Üdv Mindenkinek!

Én egy Lizi becenévre hallgató ,'92-es ,158 centis törpilla vagyok.

Szeretek bulizni, táncolni, Zumbazni, futni, lovagolni, mindent elvállalni, kávézni, új embereket megismerni, sétálgatni, barátnökkel csacsogni, mosolyogni...Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat, a csokikat, főleg a Trüffelt (legjobb).
Mondhatni hiperaktív vagyok, de van mikor elfáradok:)

8 évig voltam egy színjátszós társaság tagja, valamint gimiben sulirádióztam, szünetekben tőlünk zengett a suli... :)

Na de a lényeg.......

Szerdánként, este 8-tól 10-ig vagyunk hallhatóak csoportársaimmal, Lucával és Judittal a Csak csajok néven futó műsorunkban. :)

Bármi kérdés,kívánság akad, írjatok bátran:)

Lizi